ALOITA JUOKSEMINEN NYT! 

Ilosti Trainingin juoksuryhmä jatkuu taas elokuussa!

Oletko haaveillut juoksuharrastuksen aloittamisesta? Kaipaatko yhteislenkkiseuraa?


Ryhmä tukee Ilosti Training Ladies sisätreenejä ja toimii yhtenä kestävyysharjoitteena viikossa. Juoksutreeneissä keskitytään perustekniikkaan ja tietenkin yhdessä lenkkeilyyn!


Tule mukaan 6 € kertamaksulla ja pyydä liittyä mukaan Facebook-ryhmään "Ilosti Trainingin juoksuryhmä". Ilmesty paikalle ja innostu!

MILLOIN, MISSÄ, HINTA?

PAIKKA 

Ilmoitetaan Ilosti Trainingin juoksuryhmässä Facebookissa. Juoksupaikat vaihtelevat Espoon ja Kirkkonummen maastoissa. Pyydä liittyä mukaan ryhmään!

AIKA

Tiistaisin elo-lokakuun klo 18.00-19.00

HINTA 6€

Maksu käteisellä tai MobilePaylla 

Juoksutreenit

Oletko kiinnostunut tai haaveillut juoksun aloittamisesta tai yhteislenkkiseurasta? Onko juokseminen haaveesi, mutta yksin ei tule lähdettyä lenkille?

Olemme sinua varten ja perustimme yhteisen juoksutreeniryhmän. Treeni sisältää aina alkulämmittelyn ja juoksun perustekniikkakertauksen, yhteisen juoksulenkin ja loppuverryttelyn. Juoksutreeneissä pääset juoksun makuun, joten älä pelkää tulla mukaan, sillä tämä on juuri sitä varten, että rohkaistut kävelyn kautta juoksemaan.

Treenit tukevat Ilosti Training Ladies -lihaskuntotreenejä ja tuovat yhden kestävyyskuntotreenin viikkoosi mukavalla tavalla yhdessä tehtynä!

Treenit ovat rentoa liikkumista innostavassa ja motivoivassa ryhmässä. Sinua lenkittämässä ja juoksuttamassa on kannustava ja iloinen liikunnanohjausta opiskeleva Mirka Ronkainen.

Tule virkistymään luonnossa kaikille sopivan lajin pariin ihanien naisten kanssa - samalla kunto kohoaa!

Kehitä kestävyyttäsi ja tule mukaan!