ILOSTI PERSONAL TRAINER

Personal Trainer -etävalmennus 

 Henkilökohtaista Personal Trainer -valmennusta etänä

Haluatko henkilökohtaista valmennusta helposti ja tehokkaasti etäyhteyden avulla?

Tämä sopii kiireiselle treenaajalle, joka arvostaa helppoutta. 

Ohjeet helposti sähköpostiin videoina ja tekstinä heti alkukyselyn jälkeen! 

Kurkkaa alta lisätiedot ja ota yhteyttä alta!

Mitä on Online Coaching -etävalmennus?

Treeniohjeet kuukaudeksi kerrallaan, henkilökohtainen ruokavaliorunko päivääsi sekä seuranta sähköpostilla/whatsappilla vähintään kerran viikossa. Maksa kuukausi kerrallaan! Jos haluat etävalmennusta usemman kuukauden, sekin onnistuu. Kurkkaa paketit!

TREENIOHJELMA

Treeniohjelma tehdään yhdessä valmentajan kanssa alkukyselyn jälkeen. Alkukyselyn lähetän heti sen jälkeen, kun olet ottanut yhteyttä! Kuuntelen toiveitasi ja taustaasi ja teemme sen pohjalta juuri sinun arkeen sopivan treeniohjelman kuukaudeksi kerrallaan.

Treenaamme monipuolisesti kehonpainotreeneistä toiminnalliseen harjoitteluun, jossa keskeisessä roolissa minun treeneissäni on aina keskivartalon tuki ja kehon kannattelu. Jokaisessa treeniohjelmassa on myös liikkuvuutta ja kestävyyttä voimaharjoittelun lisäksi pitämään kehosi kokonaisvaltaisesti kunnossa. Mielenkiintoiset juoksuharjoitteet ja juoksuohjelman teko kuuluu myös osaamisalueeseeni.

Etäpaketissa treenit tulevat videoina sähköpostiisi, jolloin vapaudut tekemään treenit missä ikinä oletkin, mihin aikaan tahansa.

RUOKAVALIO 

Ruokavaliosta ei saa tulla sinulle liikaa stressiä. Emme aloita dieettejä, vaan terveellisen ruokavalion, jossa syödään säännöllisesti ja tasapainoisesti. 

Jos haluat päästä helpolla, lähetän alkukyselyn jälkeen sinulle tavoitteesi sopivan ruokavaliorungon. Jos haluat mennä vielä pidemmälle, teen sinulle pitämäsi ruokapäiväkirjan pohjalta uuden ruokavaliorungon. 

Jotta ruokailusta ei tulisi stressiä, niin emme mittaile ruokia. Emme myöskään kiellä itseltämme mitään. Vähennämme määrää tai keskitämme paheet tietylle päivälle. Näin ollen ruokavalio istuu paremmin arkeen ja tuloksista tulee läpi elämän kestäviä tuloksia. Moni asiakkaistani on saanut aivan uuden tavan syödä ruokavalion uusimisen jälkeen. 

VALMENTAJAN TUKI JA SEURANTA

PT-peruspakettiin kuuluu valmentajan tuki ja seuranta koko kuukauden ajan joko sähköpostilla tai whatsappilla. Etenkin etävalmennuksessa tuki on tärkeää. Etäpaketissa tsekataan vähintään kerran viikossa kuulumiset, jotta toiminta menee oikeaan suuntaan. Yhteydenpito voi olla sinulle sopivilla välineillä joko sähköpostitse, whatsappilla tai puhelimitse. Sovimme sinulle kätevimmän yhteydenpitotavan alkukyselyn yhteydessä.

Hinnat ja paketit

Personal Trainer

Etävalmennus 1kk


SISÄLTÄÄ:

  • Alkukyselyn sähköpostitse
  • Henkilökohtaisen treeniohjelman neljälle viikolle sisältäen 2 lihaskuntotreeniä, aerobisia treenejä sekä 1 liikkuvuustreenin tavoitteiden mukaan
  • Helposti ymmärrettävät ohjeet videoina ja teksteinä
  • Ruokavalio-ohjeistus
  • Yhteydenpito vähintään kerran viikossa joko sähköpostitse tai whatsappilla

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA!

149€/kk

Personal Training 

Etävalmennus 3kkSISÄLTÄÄ:

  • Alkukyselyn
  • Henkilökohtaisen treeniohjelman kolmelle kuukaudelle sisältäen maksimissaan 6 lihaskuntotreeniä, aerobisia treenejä ja 1 liikkuvuustreenin tavoitteiden mukaan
  • Helposti ymmärrettävät ohjeet videoina ja teksteinä
  • Ruokavalio-ohjeistus
  • Yhteydenpito vähintään kerran viikossa joko sähköpostitse tai whatsappilla

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA!

Ensimmäinen kuukausi 149€/kk, seuraavat kuukaudet 99€/kk

Ota yhteyttä personal training -etävalmennuksesta!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tämän jälkeen lähetän sinulle alkukyselyn ja laskun ensimmäisestä kuukaudesta.

Personal Trainer Online Coaching

ILOA, ENERGIAA JA TERVEYTTÄ ARKEEN - Kiinteydy ja vahvistu oman aikataulun mukaan!

Onko tavoitteenasi painonpudotus, unenlaadun parantaminen vai rytmin löytäminen arkeen uusien ohjeiden myötä? Autan sinua helposti etäyhteyksien avulla mikä ikinä tavoitteesi olikaan! Treeniohjeet, videot ja ruokavalio tuovat elämääsi paljon muutosta jos vain haluat ottaa sen vastaan. Tuen myös sinua etäyhteyden avulla mitä ikinä mietitkin uusien ohjeiden kanssa. Tämä valmennus on helppoa ja kun teemme sinulle realistiset ohjeet, niin siitä tulee vielä helpompaa!

Etävalmennus antaa paljon vaihtoehtoja toteuttaa kotitreenejä yksinkertaisesta kehonpainotreenistä juoksulenkkeihin. Monipuolisuus on tärkeää kehityksesi kannalta sekä pitää motivaation yllä. Opit myös treenaamaan ja syömään järkevästi terveys edellä, sinun kehoasi kuunnellen. Haluan, että löydät kadonneet vatsalihakset ja saat ryhdin paranemaan. Saat treenien myötä paremman lihaskunnon ja samalla myös keho muokkautuu ja kiinteytyy. Parantunut lihaskunto ja ryhti saavat sinusta esiin vahvan ja energisen uuden ihmisen!

Liikkuvuustreenien avulla haluamme avata kehosi jumit istumisesta ja parantaa ryhtiä sekä huoltaa kehoa, jotta se toimisi niin kuin pitäisi. Toimistotyöläisen ryhti,- niska,- jahartiaongelmiin saadaan helpotusta liikkuvuus- ja lihaskuntotreeneistä ja joku on saanut heittää jopa verenpainelääkkeet pois uuden elämäntyylin myötä. Liikut sitten salilla tai ilman salia monipuolisesti minun ohjeiden mukaan, omassa aikataulussasi! 

Valmennuksen aikana saatat oppia kohtelemaan itseäsi armollisemmin, niin ravinnon kuin liikkumisen suhteen. Ruokavalio tehdään sellaiseksi, että sitä on helppo noudattaa ja etenemme pienien muutoksien avulla kohti suurta päämäärää - ilman stressiä. Tästä ruokavaliosta saat mallin terveelliseen syömiseen vaikka koko loppuelämäksi. Se ei ole siis dieetti, vaan sinua varten tehty terveellinen ruokavalio, jonka sinä hyväksyt ja jonka kanssa on mukava elää. Aivan sama toimii liikunnan ja treenien kanssa. Liikkumisen ja terveellisen syömisen ilo pitää löytää ja se me kaivetaan esiin sinusta, sinun kehosi ja mielesi ehdoilla!

Lisää energiaa!

Kiinteydy!

Uusi terveempi elämäntapa!


Ole itsenäinen ja treenaa etäohjeilla itsesi kuntoon!