Ilosti Training Ladies - naisten verkkovalmennus

IHANIEN NAISTEN VERKKOVALMENNUS 

Parhaat kotitreenit ja terveellinen ravinto laittaa sinut kuntoon ja auttaa painonhallinnassa! 

OSTA VERKKOVALMENNUS TÄÄLTÄ!

Matalan kynnyksen verkkovalmennus

Videotreenit

Saat sähköpostiisi kahden kuukauden treenit - viikottain vaihtuvat nopeat ja tehokkaat treenit! 

Teemat vaihtelevat keskivartalosta koko kehoon

Lyhyitä kehonpainotreenejä, joita voit todella tehdä missä tahansa

Kahdeksan erilaista lihaskuntotreeniä eri teemoilla

Kolme erilaista liikkuvuustreeniäRuokavalio

Tarjolla kaksi erilaista ruokavaliomallia ja yhdet rennommat ohjeet ruokavalioon

Ruokavaliomalli aktiivisesti treenaaville

Ruokavaliomalli laihduttajille

Mukana myös rennommat ohjeet terveelliseen syömiseen joka viikolle

Reseptejä terveelliseen ruokavalioon

Sinä joka arvostat hyvinvointiasi!


Arvostat kehon hyvinvointia, mutta olet unohtanut pitää huolta itsestäsi. Huono olo näkyy kehossasi ja mielessäsi sekä jaksamisessasi. Lihaskunto on huono, ryhti kumartuu eteen ja kokonaisvaltainen väsymys huutaa kehossasi. 

Haluaisit aloittaa liikunnan omassa olohuoneessasi, koska haluat säästää aikaa ja rahaa. Tiedät että olet tärkeä, mutta et jaksa panostaa itseesi tarpeeksi. Olet kokeillutkin vähän kaikkea, mutta mistään ei ole tullut pysyvää terveellistä elämäntapaa, joka pitää sinut kunnossa pitkään. 

Verkkovalmennus antaa mahdollisuuden treenata omaan tahtiin ja silloin kuin haluat. Oli tavoitteena timmin kropan metsästys tai pysyvä elämäntapamuutos energisempään arkeen lyhyiden kotitreenien ja terveellisen ruokavalion avulla - tämä on sinua varten!

Lisää energiaa - parempi lihaskunto - parempi ryhti

PUDOTA PAINOA!

Valmentajanasi toimii kokenut naisten ryhmien ohjaaja Reetta Pulkkinen. 

Ilosti Training Ladies -verkkovalmennus vastaa naisten tarpeisiin kiinteämmästä kehosta, paremmasta ryhdistä ja pienemmästä vatsasta. Tämä on monipuolinen kehonpainovalmennus, jossa pääset tekemään joka viikko uuden lihaskuntotreenin ja saat nauttia liikunnasta sinulle sopivalla tasolla, vaikkapa omassa olohuoneessasi. 

Jos tykkäät liikkua itseksesi, omalla kehonpainolla ilman turhia välineitä, mutta kaipaat silti ammattilaisen tekemiä ohjelmia, tämä on sinua varten. Viikottaiset treenit on suunniteltu etenkin naisille ja niistä on hyvä aloittaa liikunta. Liikkeissä riittää vaihtoehtoja kovempikuntoisillekin, jotka haluavat ottaa verkkovalmennuksen muiden treenien lisäksi.

Tavoitteenani on tehdä sinulle liikunnasta säännöllistä kotitreenien avulla ja pureutua naisille tyypillisiin ongelmakohtiin. Karkotamme väsymyksen liikkumalla ja keskittymällä myös oikeaan ravintoon, kuitenkin armollisesti itseään kunnellen ja myös välillä huonoja päiviä itselleen sallien. Selkeänä tavoitteena meillä on tahto saada arjen liikkumisesta ja ravinnosta sellainen, joka pitää painon normaalilukemissa ja silti voit nauttia elämästä!

Helppo tapa lähteä liikkeelle ilman paineita!

Panosta itseesi heti!